Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Άγριο ξύλο σε σχολείο ανάμεσα σε μαθήτριες !

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει βίντεο με το άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο έφηβες μαθήτριες στη Μελβούρνη μέσα στο χώρο του σχολείου...
Η 14χρονη μαθήτρια η οποία δε θέλει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της δήλωσε στο Channel 9 πως είναι πολύ φοβισμένη να πάει στο σχολείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από 16χρονη.



Στο σοκαριστικό βίντεο που γυρίστηκε το Φεβρουάριο και βγήκε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, η 16χρονη έχει πιάσει από τα μαλλιά τη 14χρονη και στη συνέχεια της χτυπούσε το κεφάλι. Οι συμμαθητές της 14χρονης δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν την άτυχη κοπέλα η οποία από την επίθεση ζαλίστηκε και έβγαζε αίμα από το στόμα.
"Όταν φεύγω από το σχολείο εάν το λεωφορείο δεν έχει έρθει τότε φοβάμαι πάρα πολύ γιατί το σχολείο της είναι δίπλα στη στάση και εκείνη πάντα εκεί. Κοίτα, πάντα υπάρχει κάποιος έξω που σ' αγαπά και αυτό το αισθανόμουν για πολύ καιρό", είπε η μαθήτρια.
Η ιστορία τον περασμένο Ιανουάριο όταν ξεκίνησε η "επίθεση" μέσω Facebook ενώ την περασμένη Δευτέρα η αστυνομία ασχολήθηκε με την υπόθεση. 





 


Facebook blamed for fight between two Melbourne... by funked00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου