Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Έχει να κόψει τα νύχια της 22 χρόνια!

Ριάλιτι με θέμα τις παράξενες συνήθειες ή εμμονές κάνει πρεμιέρα …
σήμερα Κυριακή (17/7) στο TLC με τίτλο “My Strange Addiction” (Ο παράξενος εθισμός μου). Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται μια κυρία με πολύ μακριά νύχια, μια άλλη που τρώει χαρτιά αλλά και μια 25χρονη που ντύνεται σα μωρό.
Η κυρία Τζαζ Ίσον έχει νύχια μήκους 24 ιντσών, δηλαδή 60 εκατοστών, τα οποία έχει να κόψει 22 χρόνια. Η γυναίκα είναι σταρ στην περιοχή που ζει καθώς τραβά τα βλέμματα όλων με τα πολύχρωμα μακριά νύχια της.
Και μη νομίζετε ότι το να διατηρείς τόσο μακριά νύχια είναι ανέξοδη υπόθεση, το ακριβώς αντίθετο αφού δίνει 250 δολάρια το μήνα για να τα διατηρεί.
Όπως είναι φυσικό, η κ. Τζαζ δεν μπορεί να ντυθεί, να δέσει τα παπούτσια της ή να βγάλει κοσμήματα από τα χέρια της. Ας μη μιλήσουμε και για φακούς επαφής. Απαγορευτικό…
Σύμφωνα με την Daily Mail, όνειρο της κυρίας είναι να συναντήσει από κοντά την Όπρα, το θέμα είναι όμως πως θα της κάνει χειραψία.
Στην ίδια εκπομπή εμφανίζεται μια 25χρονη εν ονόματι Ρίλεϊ Κίλο που ντύνεται ως μωρό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το ροζ κυριαρχεί ως χρώμα, κοιμάται με δεκάδες αρκουδάκια, φορά πιπίλα, πάνα, πίνει από μπιμπερό και μπουσουλάει.
Τέλος, έχουμε την “αρκουδομάνα” Κρίστα Κένινγκ που παιδιά της θεωρεί τα λούτρινα αρκουδάκια. Τα βγάζει βόλτα με το καρότσι, τα κοιμίζει. Μάλιστα, η κ. Κρίστα ετοιμάζεται να παντρευτεί-όχι με αρκουδάκι αλλά με κανονικό άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου