Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τέσσερις ληστές και φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένοι με σφυριά…
Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα του, δεν φάνηκε να δειλιάζει. Άρπαξε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και προσπάθησε να αμυνθεί. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα.



Οι τέσσερις οπλισμένοι ληστές όρμησαν μέσα σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην πόλη του Λέστερ, στην Αγγλία και άρχισαν να σπάνε τις γυάλινες προθήκες, αρπάζοντας κοσμήματα φτιαγμένα από χρυσό. Ο ιδιοκτήτης Rajesh Pattni, επιχείρησε να τους αντιμετωπίσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και χτυπώντας τους, τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.


Μια εξωτερική κάμερα, κατέγραψε τον ιδιοκτήτη να ορμάει στο αυτοκίνητο των ληστών και με το ρόπαλο να σπάει το μπαρμπρίζ του αμαξιού, προσπαθώντας να μην τους αφήσει να ξεφύγουν. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και οι ληστές ξέφυγαν.


Ο κ. Pattni είπε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια που το κατάστημα του γίνεται στόχος ληστών. «Αμύνθηκα και τις δύο φορές και θα το ξανάκανα. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και όλοι έχουμε εργαστεί σκληρά για να την φτιάξουμε. Το 2009, στην προηγούμενη ληστεία, δεν μπόρεσαν να αρπάξουν τίποτα, αλλά αυτή τη φορά υπολογίζεται ότι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 30.000 λιρών», δήλωσε ο άτυχος ιδιοκτήτης.


Η αστυνομία, δημοσιοποίησε το σχετικό βίντεο, καλώντας τους πολίτες που θα αναγνωρίσουν τους ληστές να επικοινωνήσουν μαζί τους

1 σχόλιο: