Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τι γίνεται όταν τρως την τέταρτη πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο.

Η Bhut Jolokia από το 2007 έως το 2010 ήταν καταχωρημένη στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness ως η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο μέχρι να χάσει τα πρωτεία από την Naga Viper, ενώ πλέον βρίσκεται στη 4η θέση της κλίμακας Scoville η οποία μετράει το πόσο πικάντικη είναι μια πιπεριά. Και μόνο που είναι 401.5 φορές πιο καυτή από το ταμπάσκο τα λέει όλα.

Ο τολμηρός κύριος που θα δείτε στο video δοκιμάζει μια Bhut Jolokia και οι αντιδράσεις του είναι χαρακτηριστικές. Ο άνθρωπος υποφέρει! Βήχει, ιδρώνει, ξεροβήχει, πνίγεται, ξαναβήχει και ίσως να του πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να εκραγεί. Ούτε καν το γάλα δεν κατάφερε να τον βοηθήσει του οποίου οι πρωτεΐνες υπό... κανονικές συνθήκες «καταστέλλουν» την καυτερή δράση της πιπεριάς.
Και πού να έτρωγε την Trinidad Scorpion Butch T που είναι πρώτη στη σχετική λίστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου