Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Φάρσα σε γαμπρό: Έκανε bungee jumping σε φουσκωτή πισίνα!

Ο νεαρός γαμπρός που ακούει στο όνομα Øivin Vabø (και έγινε διάσημος χάρη στην φάρσα που υπέστη) ήταν σίγουρος ότι θα έκανε Bungee jumping πριν τον γάμο του. Μπορεί να ήταν το όνειρο του, ή το απωθημένο του πριν μπει στον έγγαμο βίο.

Οι φίλοι του ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο του πραγματικότητα στο bachelor πάρτι που διοργάνωσαν προς τιμή του.
Τον έπεισαν ότι θα τον οδηγούσαν στην άκρη μιας παλιάς γέφυρας και θα τον παρέδιδαν στον εκπαιδευτή που θα του έλεγε τι πρέπει να κάνει για να έχει μια σωστή πτώση που θα θυμάται για όλη του τη ζωή. Υπό έναν όρο. Να έχει τα μάτια του δεμένα. Προφανώς, γιατί είχε υψοφοβία.
Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρεται: "Ο γαμπρός φοβόταν τα ύψη. Έτσι τα μόνα πράγματα που ήθελε αλλά φοβόταν να κάνει στο bachelor πάρτι του, ήταν πτώση με αλεξίπτωτο, ή bungee jumping. Μετά από δύο ώρες με τα μάτια δεμένα, ήταν έτοιμος".
"Είχα τα μάτια δεμένα τα μάτια και δεν είδα τίποτα. Γι 'αυτό και ανέβηκα πάνω από αυτό που νόμιζα ότι ήταν κιγκλίδωμα. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ φοβισμένος", δήλωσε ο 35χρονος γαμπρός στο nrk.no που του πήρε συνέντευξη (!) μετά το γεγονός.
Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει πως είχε πάει για διήμερο bachelor με τους κουμπάρους του σε εξοχικό σε ορεινή περιοχή και τον έπεισαν, σε κατάσταση μέθης, να κάνει το μεγάλο ατόπημα.
Το γεγονός ότι είχε πιει λίγο παραπάνω, συνετέλεσε στο να μην αντιληφθεί ότι στο σημείο από το οποίο θεωρητικά θα έπεφτε, δε φυσούσε καθόλου (κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει λόγω ύψους).
Ο γαμπρός ήταν έτοιμος λοιπόν και ψυχολογικά προετοιμασμένος. Οι κολλητοί του όμως του επιφύλασσαν μια έκπληξη που βιντεοσκοπήθηκε και έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύρια views στο διαδίκτυο, δύο μόλις μέρες μετά τη δημοσίευση της.
Τον έβαλαν μέσα σε πούλμαν και ξεκίνησαν από το σπίτι του κουμπάρου του, υποτίθεται για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η γέφυρα. Μετά από δύο ώρες, κατά τις οποίες είχε τα μάτια δεμένα, επέστρεψαν στο... σημείο εκκίνησης όπου τον περίμεναν οι κάμερες και φυσικά, η φουσκωτή πισίνα.
Η "ταινία", προβλήθηκε στον γάμο την ώρα που το ζευγάρι, μπήκε στην αίθουσα της γαμήλιας τελετής και όπως ήταν αναμενόμενο, αποτέλεσε το "Magnum Opus" της βραδιάς.

Norwegian bachelor party, tricked into... από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου